Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Галицькому, Залізничному та Шевченківському районах Львова нема жодного незаконно встановленого грального автомата

У Галицькому, Залізничному та Шевченківському районах Львова на ринках, вулицях, закладах громадського харчування та в МАФах на сьогодні немає жодного грального автомата – про це повідомили голови цих райадміністрацій під час сесії.

Нагадаємо, на минулій сесії Львівської міської ради Андрій Садовий заявив, що він дає два тижні на ліквідацію всіх несанкціонованих об’єктів грального бізнесу у Львові. На сьогодні, за результатами зробленної роботи у Галицькому районі функціонує 52 об’єкти грального бізнесу, в яких знаходиться близько 820 гральних автоматів, у Сихівському районі Львова функціонує 257 гральних автоматів в 37 об’єктах грального бізнесу. Тут наразі залишився один гральний автомат в МАФі, а також один несанкціонований автомат на території Автовокзалу, однак, як запевнив керівник Сихівської райадміністрації, упродовж наступних двох тижнів вони будуть ліквідовані. У Шевченківському районі функціонує 20 об’єктів грального бізнесу, в яких знаходиться 227 гральних автоматів, у Залізничному районі – у 24 об’єктах грального бізнесу є 347 гральних автомати. Найгірше наразі із завданнями з ліквідації несанкціонованих гральних автоматів справились Франківська та Личаківська райадміністрації. Так, в Личаківському районі функціонує один гральний автомат в МАФі і один – в закладі громадського харчування. Загалом в районі функціонує 17 об’єктів грального бізнесу, в яких є 212 гральних автоматів. У Франківському районі Львова в місцях, непристосованих для цього, знаходиться аж 70 гральних автоматів – 40 у МАФах та 30 в кафе та барах.
Як наголосив голова Франківської райадміністрації Олег Пастирський, керівництво району разом з правоохоронними структурами працює над ліквідацією цих „одноруких бандитів” і впродовж наступних двох тижнів обіцяє ліквідувати їх.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ