Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У гаражах „Сихова-20” знайшли викрадені автомобілі „Део Ланус”: по частинах

Вчора, 24 січня, під час оперативно-практичних відпрацювань львівські даішники у гаражному комплексі „Сихів-20” знайшли розукомплектований автомобіль „Део Ланус”, який був викрадений 17 січня із площі Міцкевича. Про це у коментарі „Гал-info” повідомила прес-секретар УДАІ у Львівській області Світлана Добровольська.
„Ще один автомобіль знайшли під час перевірки сусідніх гаражів: оскільки номери кузова були знищені, він теж був викрадений. Загалом, у гаражах знайшли запчастини до семи автомобілів марки „Део Ланус”. До речі, ці марки є найпопулярнішими у автокрадіїврозповіла Світлана Добровольська. – Також вчора у автомобілі „Део Ланус” знайшли технічний паспорт на автомобіль „Шеврове Лацетті”, який викрали у червні минулого року в Києві”.
Як зазначила Світлана Добровольська, чоловіка, який займався розукомплектуванням автомобілів і при появі працівників ДАІ намагався втекти, чинив опір, затримали і доставили у Галицький РВ. Справу розслідують.
За її словами, від початку року у Львові трапилося 25 незаконних заволодінь автомобілями. Вісім злочинів розкрито, розшукати вдалося 13 автомобілів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ