Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Городоцькому районі незаконно видобули газу майже на 5 млн. грн..

У перiод з 14 травня 2002 року по жовтень 2006 року, без спецiального дозволу на користування надрами одне з дочірніх підприємств на території Львівської області незаконно видобуло природного газу об'ємом 13 млн. 822 тис. 360 м. куб. на суму 4 млн. 839 тис. грн., що спричинило тяжкi наслiдки державi. Про це „Гал-info” повідомив ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.
Працiвниками вiддiлу боротьби з організованою злочинністю у сферi економiки УБОЗ УМВС України у Львiвськiй областi встановлено, що службовi особи дочiрнього пiдприємства всупереч Кодексу України „Про надра”, законiв України "Про нафту i газ" вiд 12.07.2001 року та "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi" вiд 01.06.2000 року, Постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 02.10.2003 року "Про затвердження Порядку надання спецiальних дозволiв на користування надрами", зловживаючи службовим становищем, з корисливих мотивiв, всупереч iнтересам служби передали для геологiчного вивчення, у т.ч. для дослiдно - промислової розробки лiцензовану площу Городоцького родовища одному з дочiрніх пiдприємст.
26 жовтня 2006 року за зiбраними УБОЗ УМВС України у Львiвськiй областi матерiалами порушено кримiнальну справу за ознаками злочинiв, передбачених ст. 202 ч.1 КК України.
Питання накладення арешту на майно та обрання мiри запобiжного заходу буде вирiшено в ходi досудового слiдства.
Розслiдування кримiнальної справи проводить Львiвська мiжрайонна природоохоронна прокуратура.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ