Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Городоцькому районі зіткнулися дві маршрутки

Сьогодні, 22 січня, близько 7.45 години у Городоцькому районі на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород» у селі Кудрява відбулось зіткнення двох маршрутних автобусів. За попередніми даними, внаслідок цієї автопригоди ніхто не постраждав. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясовують усі обставини ДТП. Повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За попередньою інформацією, водій маршрутки «Львів-Задністряни» зупинив автобус на узбіччі, аби замінити колесо. Втім, не подужав його втримати, тож воно викотилось на проїзну частину дороги. У цей час поруч проїжджав пасажирський автобус «Львів-Дрогобич», що прямував до обласного центру. Водій цього транспортного засобу скоїв наїзд на колесо, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із маршрутним автобусом «Еталон», що саме повертався зі Львова та їхав у село Погірці. Після зіткнення водій «Еталону» з’їхав у кювет.

За попередніми даними, у результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ