Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Громадській колегії при ДПА у Львівській області стало на чотири члени менше

Склад Громадської колегії при  ДПА у Львівській області змінився. Зокрема, наказом голови ДПА у Львівській області Віталія Хилюка виведено зі складу колегії три члени Комітету підприємців Львівщини Тараса Сосновського, Андрія Федоренка, Олександра Кільдіярова і члена Асоціації платників податків Теодора Дяківа. Про своє рішення про вихід з колегії вони заявили ще на минулому засіданні, мотивуючи це тим, що робота цього органу не відповідала тим цілям і завданням, які були задекларовані Комітетом підприємців Львівщини.
Окрім того, на черговому засіданні Громадської колегії при ДПА у Львівській області було обговорено низку питань. Серед них – про становлення  та розвиток податкової служби, підсумки виконання прогнозних завдань бюджетних надходжень за дев’ять місяців 2006 року.
Зокрема, перший заступник голови ДПА у Львівській області Микола Князевич зауважив, що, попри те, що Львівській ДПА змінили план надходжень податкових зборів, це не спровокує значних проблем, оскільки зміна спричинена сталим перевиконанням плану. Також присутніх було ознайомлено з опрацьованим проектом Держбюджету на 2007 рік. Зокрема, головою комісії з громадської експертизи нормативно-правових актів у сфері підприємництва Громадської колегії при ДПА у Львівській області Володимиром Кришталем  було опрацьовано 193 закони, серед них основні щодо іноземних інвестицій та податку на нерухомість. Також було заслухано  інформацію про фінансовий стан та сплату податків  ЛМКП “Львівтеплоенерго” та його тарифну політику і перспективи розвитку. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ