Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У грудні найбільше комунальної власності роздержавило управління комунального майна ЛМР

Протягом грудня 2006 року в області регіональним відділенням ФДМУ була завершена підготовка до продажу ДП «Львівприлад», а також спільно з місцевими органами приватизації змінено форму власності семи об’єктів державної форми власності (5 об’єктів малої приватизації і 2 об’єкти соціально-культурного призначення) та 56 об’єктів комунальної власності (55 – малої приватизації і один об’єкт незавершеного будівництва). Про це “Гал-info” повідомили у регіональному відділенні Фонду держмайна України у Львівській області.
Серед об’єктів комунальної власності в минулому місяці найбільше – 19 об’єктів роздержавлено управлінням комунального майна Львівської міської ради, 13 – виконкомом Дрогобицької міської ради, 7 – регіональним відділенням ФДМУ, 5 – виконкомом Бродівської міської ради. По три об’єкти приватизовано фондом комунального майна Бориславської міської ради та відділом комунального майна Самбірської міської ради. По два об’єкти – управлінням комунального майна Сокальської районної ради та Моршинською міською радою. По одному об’єкту приватизовано фондом приватизації комунального майна при Яворівській райраді та відділом приватизації та управління майном Трускавецької міської ради.
Загалом станом на 1 січня 2007 року в області в процесі приватизації змінили форму власності 10477 об’єктів. Приватизацію 32 об’єктів області проводив центральний апарат Фонду державного майна України, а регіональним відділенням ФДМУ у Львівській області та структурними підрозділами з приватизації комунального майна міських і районних рад області приватизовано 10 445 об'єктів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ