Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У грудні парк «Високий Замок» повністю відремонтують

У парку «Високий Замок» проведено реконструкцію електроосвітлення серпантину до оглядового майданчика, прокладено футляри із поліетиленових труб, влаштовано фундаменти під опори зовнішнього освітлення, відреставровано доріжки та покриття оглядового майданчика. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Крім того влаштовано основу та покриття доріжок із бруківки 1,5 тис. метрів погонних, відновлено заповнення швів покриття із мозаїки на майданчику кіпця – 378 м/п, відновлено металеве огородження серпантину – 170 м/п, відновлено та реконструйовано підпірні стіни та сходи - 50 м/п.

У міському бюджеті цього року на ремонти у парку «Високий Замок» закладено понад 1 мільйон гривень. Наступного року роботи планують продовжити, кажуть в управлінні капітального будівництва.

«Сьогодні заклали 40 фундаментів під нові опори для зовнішнього освітлення, підклали футляри під кабелі і ще до кінця цього року плануємо зробити зовнішнє освітлення верхньої частини. Також займаємося укріпленням схилів. Роботи тривають і до двох тижнів плануємо завершити. Ми запланували багато робіт по укріпленню схилів, які сьогодні дуже добре виконані. Вийшло гарно», –додав Ігор Фалюта.

Більшість робіт виконують вручну, в цьому основна складність, зазначає керівник ПП «Марс» Микола Мірка.

«Це все виконується вручну. Доставити матеріали машиною на верхній оглядовий майданчик неможливо», – каже Микола Мірка.

Відтак повністю буде відновлено пішохідні доріжки серпантину до оглядового майданчику та влаштовано зовнішнє освітлення, встановлено 12 лавочки біля прапора на кіпці та смітники.

Роботи планують закінчити у грудні, що передбачено умовами договору. Проектно-кошторисну документацію розроблено ТзОВ «Макро-Будомат». Роботи виконує МПП «Марс».

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ