Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У грудні силові структури Львівщини відзвітують про розслідування резонансних злочинів на сесії обласної ради

Відповідно до плану розгляду питань на сесії обласної ради, у грудні депутати заслухають інформацію силових структур області про стан розслідування резонансних злочинів на Львівщині. Таке рішення прийняли на засіданні постійної комісії Львівської обласної ради з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем. У цьому засіданні взяли участь голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник та перший заступник голови ЛОДА Валерій П’ятак. На запрошення комісії, на засідання прибули в.о. начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами ЛОДА Микола Лепех, перший заступник начальника Управління СБУ у Львівській області Станіслав Курман, заступник прокурора Львівської області Володимир Гураль та начальник ГУ МВС України у Львівській області Василь Пісний.
Представники силових структур подали на розгляд комісії попередню інформацію про стан розслідування резонансних злочинів, але, як відзначили депутати, ця інформація носить досить загальний, статистичний характер, і не дає відповіді на запитання, коли будуть розкриті резонансні злочини кількарічної давності.
Взявши інформацію до відома, комісія вирішила винести дане питання на розгляд чергової сесії обласної ради, – про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ