Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У харківському пабі "Стіна" вибухнула пластикова бомба, - СБУ

Начальник управління СБУ в Харківській області Олександр Пивовар повідомив, що вибух у рок-пабі "Стіна" в Харкові спричинила пластикова бомба. Про це йдеться у у відеокоментарі посадовця, поширеному прес-службою Харківської облдержадміністрації.

"Ми знаємо, що ці міни застосовувалися ще в радянський час, і вони є на території Російської Федерації", - сказав Пивовар.

Він також повідомив, що аналогічний вибуховий пристрій було вилучено при затриманні диверсійної групи т.зв. "Харківських партизан", яка готувала вибухи в переддень виборів до Верховної Ради.

"Ми знаємо осіб, які їх (вибухівку - ред.) доставляли і брали участь в попередніх терористичних актах. Я твердо впевнений: ми знаємо, кого ми шукаємо, ми знаємо, хто їх доставляв, хто надихає на цей злочин ", - сказав Пивовар.

Нагадаємо, 9 листопада о 21.45 в рок-пабі на вул. Римарській в Харкові стався вибух в результаті якого постраждали і були госпіталізовані 11 осіб. За фактом події почато кримінальне провадження за ч.2 ст.258 КК (терористичний акт, що спричинив тяжкі наслідки).

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ