Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

У Харкові міліція застрелила чоловіка, який намагався потрапити у приміщення ТРК

Працівники міліції застрелили зловмисника, який намагався проникнути у приміщення Харківської обласної телерадіокомпанії.

Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомила начальник прес-служби Департаменту державної служби охорони (ДСО) при МВС України Світлана Павловська.

«Правоохоронці змушені були застосувати вогнепальну зброю проти озброєного чоловіка, який здійснив спробу проникнути у приміщення Харківської обласної ТРК»,- сказала Павловська.

Інцидент стався у ніч проти 21 січня.

«О 1.30 у приміщення ТРК, розбивши скляні двері, увірвався невідомий. Працівник служби безпеки не дав йому проникнути далі і натиснув «тривожну кнопку». Наряд ДСО прибув за три хвилини», - розповіла Павловська.

За її словами, зловмисник став чинити опір працівникам міліції, використовуючи для цього холодну зброю.

«У руках чоловіка з'явилася гостра саморобна шабля, якою він намагався вдарити міліціонерів та працівника охорони», - зазначила Павловська.

Вона наголосила, що дії невідомого були загрозливими, тому після попередження правоохоронці застосували табельну вогнепальну зброю.

«Озброєний зловмисник був небезпечний як для працівників міліції та ТРК, так і для інших людей у разі, якби йому вдалося втекти», - заявила представниця ДСО.

Наразі з'ясовано, що чоловік був 1986 року народження.

Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ