Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ході проведення операції “Контрабанді – стоп!” на Львівщині виявлено 3 тонни речовини з різким запахом спирту, яку перевозили без відповідної супровідної документації

У ході проведення операції “Контрабанді – стоп!” працівники Львівського відділу податкової міліції УПМ ДПА у Львівській області виявили та вилучили близько 1 тонни прозорої рідини з різким запахом спирту, розлитої в п’ять полімерних бочок ємністю 200 л. Орієнтовна вартість вилученої партії рідини становить 19 тис. грн. Затримана продукція знаходилась у вантажному автомобілі під керуванням гр. М., який не представив необхідних супроводжуючих документів.
А також працівники цього ж відділу виявили та вилучили близько 2 тонн аналогічної рідини, розлитої в десять полімерних бочок ємністю 200 л., які знаходилися у вантажному автомобілі гр. Е., також без супроводжуючих документів. Орієнтовна вартість вилученої продукції – 38 тис. грн. За цими матеріалами проводиться дослідча перевірка. Про це повідомляє прес-служба ДПА у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ