Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Ходорові вироблятимуть гофропродукцію

На місці колишнього збірного цеху Ходорівського заводу «Поліграфмаш», що на Львівщині, розпочало роботу підприємство з виробництва гофропродукції ТзОВ «Дунапак – Україна”. Про це «Гал-info» повідомили в управлінні внутрішньої політики Львівської ОДА.
Уже сьогодні новостворене підприємство вироблятиме 20 млн. кв. м. гофропродукції в рік. Укладено довготермінові договори з компаніями «Президент» і «Сандора» Миколаївської області, кількома потужними молокозаводами Житомирщини і Волині, кондитерськими фабриками та іншими підприємствами Сходу і Півдня України.
Сьогодні на підприємстві створено 58 нових робочих місць із середньою зарплатою – 1300 грн. Виробництво розширюється і підприємство потребує фахівців з робітничих професій, інженерно-технічних працівників. У перспективі нове підприємство доведе випуск гофропродукції до 120 млн. кв. м. На розвиток виробництва освоєно 23 млн. грн. інвестицій, немало коштів вже вкладено в соціальну сферу міста.
У відкритті підприємства взяли участь його власники і керівники, перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Гаврильчук, міський голова Ходорова Мирослав Горачек, настоятель місцевого храму Святих Ольги і Володимира о. Тарас.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ