Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У хореографічній школі Львова щойно встановлену автономну систему опалення вже хочуть замінити на централізовану

У хореографічній школі, що у Львові на Дорошенка, 63, замінили систему опалення на автономну, проте через неякісно виконані роботи вона ще й донині не функціонує. Ба більше, за рахунок бюджетних призначень, що скеровані на додаткові роботи, а це 343 тисячі гривень, автономну систему тепер хочуть демонтувати, щоб відновити систему централізованого опалення. Про це повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода» з посиланням на депутата Львівської міської ради Ігоря Корсуна.

Як розповів свободівець, до нього звернулися батьки учнів хореографічної школи і повідомили, що у нежитловому приміщенні школи на вул. Дорошенка, 63 підрядник виконував роботи із влаштування системи автономного опалення приміщень, проте щойно встановлена система й досі не функціонує.

«Замість того, щоб притягнути до відповідальності недобросовісного підрядника та наполягати на усуненні всіх неякісно виконаних робіт, чиновники за рахунок передбачених в бюджеті коштів на виконання додаткових робіт, а це 343 тис. грн., планують провести реконструкцію та відновити систему централізованого опалення, відповідно провівши демонтаж опалювальних засобів, які встановлювали попередньо», – розповів Ігор Корсун.

«Вважаємо, що така позиція команди Садового є проявом відвертого марнотратства бюджетних коштів та покривання недобросовісного підрядника. Ми вже звернулися до виконавчих органів з вимогою надати роз’яснення щодо причин необхідності витрат коштів на проведення робіт з влаштування системи опалення в хореографічній школі та надати інформацію про виконавців цих робіт. Також вимагаємо обґрунтувати доцільність заміни системи опалення у зазначеному приміщенні із попередньо влаштованої автономної, яка так і не запрацювала на систему централізованого опалення. Окрім цього, вимагаємо надати офіційно засвідчені копії матеріалів проектно-кошторисної документації на виконання додаткових робіт за рахунок місцевого бюджету», – додав депутат-свободівець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ