Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Хирові син побив свого батька, в результаті чого той помер

9 квітня 2006 року в чергову частину лінійного відділу на станції Стрий лінійного управління на Львівській залізниці надійшло повідомлення від громадянина В, 1984 року народження, жителя м. Хирів Старосамбірського району Львівської області про те, що цього ж дня за місцем проживання ним виявлено труп свого батька. Про це «Гал-info» повідомила старший інспектор групи зв’язків з громадськістю лінійного управління на Львівській залізниці УМВСУ на транспорті Тетяна Маєр.
На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група лінійного відділу на станції Стрий в повному складі, разом із заступником міжрайонного транспортного прокурора; одразу був проведений огляд місця події та встановлення обставин смерті згаданого громадянина.
Проведеними оперативно-розшуковими заходами по «гарячих слідах» встановлено, що 8 квітня 2006 року громадянин В, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння знаходячись за місцем свого проживання у місті Хирів, на грунті особистих неприязних відносин зі своїм батьком, наніс йому ногами та руками численні тілесні ушкодження в ділянку голови, внаслідок чого, спричинив йому дифузну травму голови, крововилив в мозкову оболочку, черепно-мозкову травму, від яких наступила смерть.
Син потерпілого пояснював, що батько прийшов додому 8 квітня 2006 року побитий і окривавлений, але хто його побив, не розповідав. Тільки завдяки правоохоронцям вдалось довести причетність до вбивства свого батька громадянина В.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ