Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У І півріччі 2006 року на реалізацію Заходів програми розвитку малого підприємництва витрачено 103,9 тис. грн, що становить 10,6% від запланованих коштів

У І півріччі 2006 року на реалізацію Заходів програми розвитку малого підприємництва витрачено 103,9 тис. грн, що становить 10,6% від запланованих обсягів коштів, передбачених в місцевих бюджетах на 2006 рік. Про це повідомляє Головне управління економіки Львівської ОДА.

Виділені кошти для забезпечення фінансової підтримки розвитку малого підприємництва використовують головне управління економіки облдержадміністрації, м. Червоноград, Яворівський, Жидачівський, Дрогобицький Жовківський, Мостиський, Перемишлянський, Радехівський райони.
Згідно з даними головного фінансового управління, у більшості районів і міст області у місцевих бюджетах передбачено відповідні кошти для розвитку малого підприємництва, окрім  Самбора, Нового Роздолу, Старосамбірського району. Загалом, в місцевих бюджетах на підтримку розвитку малого бізнесу передбачено 723.28 тис. грн. Крім того, в обласному бюджеті на розвиток малого підприємництва передбачено 300,0 тис. грн.
 Крім того, серед суб’єктів підприємницької діяльності розміщувались регіональні замовлення на загальну суму 29,6 млн грн. В регіонах області проведено ряд тендерів на реалізацію товарів, робіт та послуг, до участі в яких було залучено суб’єкти підприємницької діяльності. Загальна сума укладених угод за результатами тендеру становить понад 172 млн грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ