Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У І півріччі 2006 року податківці Львівщини розглянули понад 450 письмових звернень громадян

Податкові органи Львівської області у І півріччі 2006 року розглянули 457 письмових звернень громадян, з них 398 становлять заяви, 59 – скарги – повідомили в Управлінні зв’язків з громадськістю, ЗМІ та масово-роз’яснювальної роботи ДПА у Львівській області.
За фактами, наведеними у скаргах на дії працівників податкових органів, проведені службові розслідування. У результаті службових розслідувань частково підтвердилось 4 скарги. До винних осіб застосовано заходи дисциплінарного впливу.
Крім того, систематично проводився аналіз ефективності розгляду звернень громадян, які стосувались контрольно-перевіркової роботи та ухилення від сплати податків. Так, з початку 2006 року інформація з питань ухилення від сплати податків, яка надійшла від громадян в податкові органи Львівської області, за результатами перевірок, частково знайшла своє підтвердження. До порушників, згідно з чинним законодавством, застосовано фінансові санкції і додатково направлено в бюджет 613,7 тис.грн., 2 осіб залучено до оподаткування. Працівниками податкової міліції в результаті проведених перевірок у фізичних осіб вилучено неякісні алкогольні вироби. За цим фактом відкрито кримінальну справу.
Слід зазначити, що у 2005 році за результатами таких перевірок в бюджет додатково поступило понад 9 млн грн та залучено до оподаткування 8 громадян.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ