Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У І півріччі надходження за паркування авто у Львові становлять 60% від запланованих

Із 700 тисяч гривень, запланованих надходжень за паркування автотранспорту на цей рік, до бюджету надійшло лише 192,3 тис грн, тобто 27,5% річного плану та 60,9% плану на 6 місяців.

 Як інформує управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради, станом на 1 липня цього року на території міста паркування автотранспортних засобів здійснюють 30 операторів паркування, які обслуговують 952 місця паркування. Єдиний тариф плати за паркування автомобілів у Львові, встановлений рішенням виконкому в 2002 році, становить 1 грн за годину для малогабаритних автомобілів.
Нагадаємо, 1 серпня утворено комісію для аналізу стану надходжень від ринкового збору та плати за паркування автомобілів у Львові. У склад комісії ввійшли: Марта Литвинюк - керуючий справами виконкому, голова комісії М.Шморгай - начальник управління промисловості та підприємництва, заступник голови комісії Л.Червінка - головний спеціаліст сектору споживчого ринку відділу  торгівлі управління промисловості та підприємництва, секретар комісії. Комісії доручено проаналізувати стан, динаміку ринкового збору і плати за паркування автомобілів у Львові та за результатами роботи підготувати проект рішення виконавчого комітету.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ