Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У кабінеті Столярського працівники СБУ завершили слідчі дії

У кабінеті начальника Держекоінспекції у Львівській області Степана Столярського працівники СБУ у Львівській області щойно завершили слідчі дії. Повідомляє кореспондент „Гал-іnfо” з місця події.
Працівники Служби безпеки у присутності понятих опечатали двері кабінету та зазначили, що справу буде передано у прокуратуру. Як розповіла одна з помічниць Столярського, у її керівника вилучено особисті речі, зокрема мобільний телефон.
Як зазначив адвокат Столярського пан Лукашик, оскільки ведеться розслідування, наразі жодної інформації з приводу затримання начальника Держекоінспекції оприлюднено не буде, він зокрема не спростував і не підтвердив те, що Столярського звинувачують в отриманні хабара.
Нагадаємо, що сьогодні у першій половині дня в кабінет начальника Держекоінспекції Степана Столярського увірвалися троє людей у масках, які представилися працівниками СБУ. Вони вибили двері та вчинили погром у кабінеті. Самого начальника в цей час в кабінеті не було, жодних документів вони не представили. Про це „Гал-info” розповіла помічник директора Оксана Гембусь. За її словами, самого директора на цей момент у присутності адвокатів забрала швидка. У нього стався гіпертонічний криз.
 Як заявили „Гал-іnfо” у прес-службі СБУ у Львівській області, „заходи, що відбувалися сьогодні на вулиці Стрийській, відбувалися відповідно до постанови суду і в рамках чинного законодавства. Наразі по цій справі проводяться слідчі дії”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ