Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Кам'янець-Подільському районі схопили групу осіб, які організували незаконну вирубку лісу

фото - пресслужба СБУ
фото - пресслужба СБУ
фото - пресслужба СБУ
фото - пресслужба СБУ
фото - пресслужба СБУ
фото - пресслужба СБУ
1/3
Служба безпеки України спільно з УСР та слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрила злочинну групу осіб, які організували схему незаконної вирубки лісу на території Кам’янець-Подільського району.

Про це інформує Вечірній Кам'янець.

Повідомляється, що п’ятеро місцевих мешканців без відповідних дозвільних документів здійснювали вирубку дерев, зокрема цінних порід, та реалізовували сировину приватним особам і комерційним структурам.

Оперативники СБУ затримали фігурантів  на гарячому під час вивезення чергової партії деревини.

"Затримані, самовільно, без будь-яких дозвільних документів здійснили незаконну порубку лісових насаджень у захисній смузі на відрізку автомобільної дороги "Р-24", що знаходиться між селами Оринин та Бурти Кам’янець-Подільського району", – повідомив начальник відділу Хмельницької обласної прокуратури Михайло Войтюк.

Під час 11 санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили у ділків лісоматеріали, транспортні засоби і документацію, що містить докази протиправних дій.

Сума завданих збитків встановлюється.

В межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 28, ч. 4 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу затриманим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ