Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У казначействі пообіцяли до кінця дня пропустити кошти на зарплати викладачам Франкового університету

У казначействі пообіцяли до кінця дня перерахувати кошти на зарплати викладачам Львівського національного університету імені Івана Франка. Про це сьогодні, 1 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань і розвитку Мар’ян Лозинський.

«Дійсно є заборгованість за останні декілька тижнів. Я сьогодні розмовляв з начальником казначейства Львівщини, і він пообіцяв перерахувати кошти спеціального фонду університету до кінця дня. Маємо надію, що кошти таки надійдуть», - сказав Мар’ян Лозинський.

Він зазначив, що наразі кошти ще не надійшли, але проректор вірить у те, що головний казначей Львівщини дотримає свого слова, адже люди чекають на заробітну плату.

За словами Мар’яна Лозинського, заборгованості по бюджетним виплатам немає.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, в жовтні працівники ЛНУ ім. І. Франка, зокрема 721 особа із тих, хто забезпечує навчальний процес, не отримали авансу, який мали отримати ще 15 жовтня, та заробітної плати, яку мали отримати 29 жовтня.

За інформацією Гал-інфо, за першу половину жовтня заборгованість перед працівниками та викладачами, які фінансуються зі спецфонду, становить 1 276 602, 94 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ