Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У кінотеатрі «Львів» буде польське консульство лише за умови його функціонування

У п’ятницю, 25 січня, на засіданні постійної комісії Львівської обласної ради з питань культури, ЗМІ, духовного відродження та туризму розглядатимуть концепцію розвитку кінотеатру "Львів". Про це «Гал-info» повідомили в прес-службі ЛОО Української народної партії.
Депутат ЛОР від Української Народної Партії, член цієї комісії Олег Немчінов прогнозує два рішення з цього питання: або концепція буде затверджена, або комісія пропонуватиме провести зміни керівництву кінотеатру.
Депутат зазначив, що приміщення кінотеатру «Львів» можна запропонувати для роботи Генеральному консульству Польщі у Львові лише у тому випадку, якщо буде забезпечено безперешкодне функціонування кінотеатру. Від себе депутат Олег Немчінов запропонував розглянути варіанти тимчасового розміщення консульських приміщень у непрацюючому нині кінотеатрі імені Щорса, який знаходиться на проспекті Тараса Шевченка. А в кінотеатрі "Львів" – провести ґрунтовну реконструкцію та зробити його Центром українського кіно, та, можливо, перенести туди комунальне телебачення "Львів ТБ".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ