Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Здоров'я

У клініці Козявкіна в Трускавці щороку безкоштовно реабілітується 1,5 тис. хворих дітей

Уже протягом 3 років держава виділяє 12 млн на Міжнародну клініку відновного лікування Володимира Козявкіна – на безкоштовну реабілітацію дітей. Проце учора, 16 листопада, під час прес-конференції у Трускавці повідомила Міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова. Власне приїхала вона до Трускавця, щоби відвідати та ознайомитись з роботою цієї клініки.

За словами міністра, таким чином лікуються приблизно 770 дітей.

Богатирьова розповіла, що окрім державної допомоги клініка й сама бере на безкоштовне лікування сім’ї з хворими дітьми. Відтак, за її словами, виходить, що тут безкоштовно реабілітується 1,5 тис. малечі.

«Під час огляду цього лікувального закладу, – каже Раїса Богатирьова,– люди говорили, що їм тут добре, втім, просили про посилення державної підтримки». Так, один чоловік з хворою донькою на руках звернувся до міністра з такими словами: «Було б за що лікувати, ми б тут жили».

Додамо, що Міжнародна клініка відновного лікування Володимира Козявкіна спеціалізується на лікуванні за принципово новою авторською системою інтенсивної нейрофізіологічної реабілітації хворих з дитячим церебральним паралічем та іншими хронічними захворюваннями нервової системи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ