Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У командуванні Повітряних сил ЗСУ загубили таємний документ

У командуванні Повітряних сил ЗСУ проводиться службове розслідування за фактом зникнення документа з грифом таємності. Відповідну заяву оприлюднено у повідомленні прес-центру Командування Повітряних сил, - Еспресо.

"Інформація, яка викладена на деяких ресурсах в мережі Інтернет стосовно втраченого документу з грифом таємності підтверджується. По факту відсутності зазначеного документу у Командувані Повітряних Сил проводиться службове розслідування", - зазначено у повідомленні.

Зазначимо, що в ухвалі Вінницького міського суду від 20 лютого зазначається, що СБУ проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 422 КК, щодо факту втрати матеріального носія секретної інформації.

Йдеться про спільний наказ Міноборони та Генерального штабу ЗСУ від 10 березня 2017 року "Про затвердження тимчасової інструкції про порядок проведення бойової, мобілізаційної готовності, готовності до виконання функціональних завдань у військових організаційних структурах Міністерства оборони та Збройних Силах в особливий період".

7 лютого у ході проведення загальної перевірки у режимно-секретному відділі управління захисту інформації Командування Повітряних сил було виявлено відсутність матеріального носія секретної інформації.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ