Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Комарно планують закрити пологове відділення

У м. Комарно Городоцького району планують закрити пологове відділення і перенести його у м. Городок. Це спричинено незадовільними  технічними умовами у відділенні, відсутністю хірургічного стола тощо.
За словами міського голови Комарно Євгена Здерка, районна рада повинна думати над тим, як покращити умови пологового відділення, а не переносити його до Городка. Адже пологове відділення Комарно обслуговує понад 24 тис. жителів як з самого міста, так і з навколишніх сіл, тому таке перенесення створить багато незручностей для людей. Вчора місцеві жителі пікетували районну адміністрацію Городка.
Як повідомили „Гал-info”  у районній раді Городка, сьогодні мали б відбутися  збори з цього приводу і, скоріш за все, пологове відділення закривати не будуть.
Заступник начальника обласного управління охорони здоров’я Петро Федун вважає перенесення пологового відділення з м. Комарно у м. Городок цілком доцільним, адже «управління охорони здоров’я просто не має права піддавати жінку такій небезпеці. У Комарнинському пологовому відділенні немає ані досвідчених акушерів-гінекологів, ані патологічного відділення і т.д. Тому перенесення пологового відділення є неминучим.»  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ