Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У компанії ВОЛЯ - новий гендиректор

Наглядова рада компанії ВОЛЯ, яка є українським загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером, призначила на посаду генерального директора (CEO - Chief Executive Officer) Георгія Жембері.Компанія веде свою діяльність в 29 містах України

Про це УНІАН повідомили у прес-службі компанії ВОЛЯ.

Він змінить на цій посаді Еріка Франке, який 8 січня 2013 року залишив посаду CEO.

Водночас, як відзначили в компанії, впродовж перших місяців 2013 року Е.Франке продовжить виконувати функції генерального директора компанії ВОЛЯ; надалі він працюватиме в ролі її консультанта, «забезпечуючи плавний і ефективний перехід».

Г.Жембері, 43 року, угорець за національністю, працював у галузі управління телекомунікаційними і кабельними компаніями. До останнього часу він обіймав посаду операційного директора (COO) компанії Invitel в Будапешті.

Довідка УНІАН. Компанія ВОЛЯ є українським загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером. Надає послуги доступу до телепрограм, високошвидкісний доступ до Інтернету і послуги одного з найбільших дата-центрів України. Компанія веде свою діяльність в 29 містах України.

Акціонерами компанії є Providence Equity Fund, Goldman Sachs, Eton Park, сімейство фондів під управлінням SigmaBleyzer (UGF III, SBF IV), інвестором яких виступає, зокрема, Європейський банк реконструкції та розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ