Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У КПУ вважають, що Porsche – це розкіш

Народний депутат від КПУ Олександр Голуб вважає, що автомобіль Porsche Cayenne його колеги по фракції Юрія Гайдаєва – це розкіш, але це не перешкодить йому знову потрапити у виборчий список Комуністичної партії України.

"Безумовно,я думаю, що подібні машини – це розкіш", - вважає Голуб.

"Не треба чіплятися до колеги, те, що відбувається в країні, воно відображає ту ситуацію, яка склалася – коли 90% бідних людей обирає 400 мільйонерів в парламент, вони отримують той результат, за який вони проголосували, і вони теж несуть відповідальність", - пояснив він в ефірі 5 каналу.

Нагадаємо,вчора депутат від Комуністичної партії України Юрій Гайдаєв заявив, що не вважає свій автомобіль Porsche Cayenne елітним і не хоче платити за нього податок на розкіш.

"Гайдаєв не є мільйонером... Безумовно, я за нього голосував і буду пропонувати його в наступний список. До слова кажучи, Гайдаєв не є членом Комуністичної партії,він безпартійний людина – так, він у списках Комуністичної партії. Це краще,тому що ми маємо великого фахівця в системі охорони здоров'я, і ​​я вважаю, що це потрібно", -повідомив Голуб.

Депутат від КПУ вважає, що законопроект, який готує Міністерство соціальної політики про оподаткування розкоші – це профанація і передвиборна технологія Сергія Тігіпка.

«Абсурдна ідея, яку запропонував Тігіпко, якщо говорити простою мовою, це означає так: у вас вкрали гаманець із зарплатою, а сьогодні пропонують віддати одну гривню з цього гаманця, і всі добрі і чудові пішли і вмили руки. Другий момент – в парламенті наша фракція тричі вносила законопроект про податок на розкіш, тричі ми не отримували підтримки, причому не залежно: Партія регіонів,БЮТ, Наша Україна – ніхто не голосував за цей законопроект. Тому те, що запропонував сьогодні Тігіпко – це профанація», - вважає він.

На питання, чи є це передвиборчою технологією, Олександр Голуб відповів: «У тому числі, це передвиборна технологія».

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ