Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Краєзнавчому музеї (Винники) відбудеться виставка меблів, відреставрованих руками бездомних

З 4 по 9 червня 2006 р. в приміщенні виставкового залу Винниківського краєзнавчого музею буде експонуватись виставка  меблів, відреставрованих руками бездомних. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба  Громадського форуму Львова.
Як повідомляє прес-служба, вироби, представлені на виставці (старовинні меблі, декоративно оформлений посуд, картини та ін.) – результат діяльності майстерні для людей, що залишились на „узбіччі” суспільства.
Львівська міська громадська організація "Спільнота взаємодопомоги "Оселя" втілює проект навчання ремонтно-реставраційній роботі осіб, що в силу важких життєвих обставин залишились без роботи, професійних навичок, даху над головою та загалом є соціально неадаптованими. Мета  проекту – привернути увагу громади до проблеми бездомності у Львові та показати можливі шляхи  її вирішення на прикладі роботи майстерні. Така діяльність дозволяє в подальшому перейти людині до впевненості в своїх силах, а також несе в собі глибокий психотерапевтичний ефект – відновлюючи непотрібні, старі речі, особистість тим самим відбудовує власні пошкоджені психологічні конструкти.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ