Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

У Красному Лучі бій. Бойовики мінометами і автоматами з'ясовують між собою стосунки

У місті Красний Луч Луганської області, в районі 1-го мікрорайону та податкової інспекції точиться бій із застосуванням мінометів і стрілецької зброї. Збройне протистояння в місті викликано суто внутрішніми конфліктами в середовищі бойовиків. Про це Гал-Інфо повідомив активіст з Луганська, голова ГО "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

За його словами, учасниками збройного протистояння в місті можуть бути козаки місцевого отамана Косогора, з одного боку, та збройні формування МГБ ЛНР і підрозділи 4-ї бригади МО ЛНР, з іншого.

"Можливий ще один варіант розвитку подій в місті. Напередодні, джерела наближені до МГБ ЛНР, повідомляли про можливу фізичну ліквідацію командирів підрозділів т.зв. 4-ї бригади ЛНР, а саме: командира батальйону на псевдо "Камаз" та командира 6 -ї роти 2-го батальйону цієї ж бригади на псевдо " Орел". Ліквідація, як командирів так і бойовиків з цих підрозділів мала відбуватися силами як самого МГБ, так і військових підрозділів, які безпосередньо підпорядковані командиру т.зв. 4-ї бригади ЛНР на псевдо "Бізон". " Камаз" - колишній заступник командира ГБР "Бетмен".

Ще за життя Бєднова створена ним ГБР "Бетмен" увійшла до складу 4-ї бригади МО ЛНР і склала кістяк 2-го батальйону цієї бригади.  Сам Бєднов тоді отримав посаду заступника командира бригади. Після ліквідації Бєднова 2-й батальйон очолив його заступник на псевдо "Камаз". Командир 6-ї роти 2-го батальйону на псевдо "Орел" має досвід бойових дій в Афганістані, Таджикістані та Сербії. Бійці його підрозділу брали участь у захопленні військової частини у Донецьку, боях у Карлівці ,в районі Донецького аеропорту та в районі Дебальцево", - розповів Дмитро Снєгирьов.

Він додав, що останнім часом між командиром бригади "Бізоном", який є людиною Плотницького та польовими командирами на псевдо " Камаз" та "Орел", які очолювали залишки загону ГБР Бетмен, виник конфлікт, пов'язаний із бажанням Плотницького провести т.зв. "чистки" серед керівного складу цього підрозділу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ