Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Кремлі заявили про готовність Путіна до зустрічі з Зеленським, але є умови

Президент Росії Володимир Путін готовий зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським, однак для цього йому "необхідно зрозуміти політику і стратегічну лінію співрозмовника". Про це заявив прес-секретар глави РФ Дмитро Пєсков, повідомляє Громадське із посиланням «РИА Новости».

Він сказав, що наразі у Кремлі є «багато знаків питання для розуміння підходів українських візаві до вирішення існуючих проблем». 

«Путін сповнений прагматизму в тому, що стосується міжнародних справ, тим більше в такому важливому питанні, як відносини з Україною. Зустріч заради зустрічі, напевно, нікому не потрібна, потрібна зустріч заради результату... Він абсолютно готовий до контактів. Він просто говорить, що, безумовно, нам потрібно зрозуміти політику наших співрозмовників, їхню стратегічну лінію Точно розібратися в концептуальних підходах, бо мали місце певні заяви, які були суперечливими», — сказав Пєсков.

«Питання в тому, щоб мати повне розуміння про підходи українських візаві до найбільш актуальних проблем — реалізації Мінських домовленостей і виходу на прямий контакт з представниками народних республік», — додав він.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ