Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Криму у заметах застрягла швидка – жінка народила вдома сама

Сьогодні, 31 січня, машина швидкої допомоги, яка прямували до 23-річної жінки, у якої почалися пологи, застрягла в сніговому заметі між селами Омелянівка та Ізобільне, що в Криму. Доїхати до породіллі та її дитини медикам допомогли рятувальники, – повідомила прес-служба МНС України.

Через складні погодні умови лікарі не встигли приїхати вчасно і жінка народила вдома сама. Медикам необхідно було доїхати якомога швидше до жінки для надання подальшої медичної допомоги. У зв'язку з цим на місце, де забуксував автомобіль швидкої, виїхали 5 рятувальників самостійної державної пожежної частини №41.

Температура повітря вночі 31 січня опустилася нижче 10 градусів, був сильний вітер, хуртовина. Товщина снігового покриву в деяких місцях сягала 1 метра. Рятувальники відбуксували машину швидкої допомоги до місця виклику. Лікарі забрали жінку з дитиною, а співробітники МНС забезпечили їхнє транспортування до пологового відділення Нижньогірської ЦРЛ.

Мешканка села Ізобільне в морозну ніч 31 січня народила дівчинку вагою 3 кг 100 г, ростом 57 см. За матір'ю та дитиною спостерігають медики. Їхньому життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ