Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Криму закликали підтримати «Беркут»

Голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов виступив до керівництва областей південного сходу країни із закликом запобігти силовій зміні влади в Україні. За даними прес-служби парламенту, про це спікер заявив на сьогоднішньому позачерговому засіданні президії ВР Криму.

За його словами, «ситуація в країні як і раніше залишається дуже гострою, Україна занурена в політичну кризу». «Президія Верховної Ради як політичний орган не може залишатися осторонь. До депутатів звертаються сотні кримчан з тривогою за долю країни, із закликами найрізноманітнішого характеру. Сьогодні президія Верховної Ради автономії, депутатський корпус кримського парламенту орієнтовані на одне - підтримку легітимної центральної влади і недопущення неконституційних і незаконних дій. На території Автономної Республіки Крим дострокових виборів не буде», - заявив В. Константинов.

Спікер закликав кримську громадськість підтримати співробітників правоохоронних органів, спецпідрозділ «Беркут», що виконують охорону громадського порядку, а також членів їх сімей.

Е-Крим

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ