Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У кризовий 2009-й подача документів у львівський «Дозвільний офіс» зменшилась на 4%

За 2009 рік у «Дозвільному офісі» Львівської міської ради прийнято близько 15 тис. документів, що на 4% менше, ніж у 2008. Про це повідомив на прес-конференції начальник управління «Дозвільного офісу» Роман Назаровець. Він пов’язує зниження подачі документів із економічною кризою.

 

 «Дозвільний офіс», метою якого є максимум інформації в одному місці, в першу чергу, знижує рівень корупції, - розповів Роман Назаровець. –  Зараз працюємо над покращенням роботи нашого «Дозвільного офісу». У холі плануємо встановити сенсорну панель, що спростить  процес донесення інформації. Також планується переїзд в інше, комфортабельніше приміщення, де хочемо зробити «прозорий офіс» із скляними вікнами, аби все було прозоро. Ще встановимо електронну чергу, аби пришвидшити процедуру. На даний момент працює 9 адміністраторів, за день ми можемо прийняти 100 пакетів документів.»

 

Нагадаємо, що «Дозвільний офіс» працює у Львові вже три роки. Його мета – спростити  подачу документів суб’єктам господарської діяльності. З липня минулого року залучено 7 обласних дозвільних структур: пожежна та санітарно-епідемологічна служби, Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області, управління ветеринарної медицини, охорони навколишнього середовища, лісового та мисливського господарства у Львівській області, територіальне управління Держгірпромнагляду по Львівській області, Держземінспекції у Львівській області.

 

"Дозвільний офіс" Львівської міської ради визнано одним із кращих дозвільних центрів в Україні. Зокрема Львів здобув перемогу в номінації "Кращий місцевий дозвільний центр" і став лауреатом ІІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу. Таке звання присвоєно за результатами Всеукраїнського конкурсу на звання Кращий дозвільний центр та Кращий адміністратор дозвільного центру. Перше і друге місця посіли Дозвільні центри Вінниці і Кривого Рогу.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ