Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У квітні 2006 року „Стрий-Авто” планує випустити нову модель автобусів на базі китайського шасі

У квітні 2006 року  машинобудівний завод ВАТ „Стрий-Авто”  планує випустити нову модель автобуса  на базі китайського шасі. Про це „Гал-info” повідомив комерційний директор „Стрий-Авто” Мирослав Дмитрах. „В квітні 2006 року автобус має бути представлений на виставці SIA 2006 в Києві”, – сказав він.
За його словами, китайське шасі в кількості трьох штук завод має отримати 22 лютого цього року, а в квітні  автобуси мають бути  вже готові. За характеристиками автобус на базі китайського шасі має бути низькопідлоговим, восьмиметровим, вміщатиме 60 пасажирів, з яких 24 місця сидячі. „Автобус не матиме аналогів на українському ринку”, – сказав він.   
 Потужність заводу розрахована на випуск 1 200 автобусів на рік. „Стрий-Авто” випускає автобуси на базі шасі ЗІЛ-5301 („Бичок”) у трьох модифікаціях — „Шкільний”, „Міський” та автобус для приміського сполучення.
      У 2003-2004 рр. „Стрий-Авто” було задіяне у виконанні регіональної програми „Шкільний автобус”, виробляючи на замовлення Бориспільського автозаводу шкільні автобуси на базі моделі А-079 „Еталон”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ