Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У квітні відбудеться відкритий Форум молоді Львівщини

Управлінням у справах сім'ї та молоді Львівської облдержадміністрації 22-23 квітня 2010 року буде проведено Відкритий форум молоді Львівщини, як регіональний етап всеукраїнського заходу. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, що відповідно до наказу Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту від 09.11.2009 року № 3933 у червні 2010 року планується проведення Форуму української молоді, у якому візьмуть участь делегації від областей України.

 

Основною метою є консолідація молодіжного середовища області, обмін досвідом з представниками інших регіонів України. Лише молодь об'єднана спільною метою зможе розбудувати знесилену Українську державу.

До участі у Форумі запрошуються представники молодіжних громадських організацій, студентських середовищ.

 

Умови участі викладені у Положенні.

Положення

Відкритий форум молоді Львівщини

І. Передумови проведення

Молодь завжди була рушієм усіх визначальних процесів, які відбувались у державі. Молоді люди були одними з перших, котрі ставали на захист інтересів країни. Саме юнацька безкорисливість та самопожертва стали запорукою становлення Української держави. Завдяки молодечій непоступливості та безкомпромісності українська нація не впала під ударами недругів нашого народу. Тому у час, коли молода держава вже майже два десятиліття стоїть на дорозі незалежності, виникає потреба у вихованні нового покоління спрямованого на розбудову та укріплення національних інтересів.

Відповідно до наказу Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту від 09.11.2009 року № 3933 у червні 2010 року планується проведення Форуму української молоді, у якому візьмуть участь делегації від областей України.

ІІ. Загальні положення

1. Відкритий форум молоді Львівщини пройде 22-23 квітня 2010 року у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, смт.Брюховичі.

2. Форум ставить за мету обговорення та опрацювання матеріалів присвячених ролі молодіжних рухів у становленні Української держави та перспективи участі молоді у державотворчих процесах сьогодення.

3.                       Пропоновані теми для роботи:

 Роль молодіжного руху у становленні державної незалежності України§ (модератори: доц. Кіянка І.Б., Рожнятовський А.М. - начальник управління у справах сім'ї та молоді ЛОДА )

 Роль молоді у євроінтеграційних процесах України. (доц. Буник§ М.З., Ковальський А.Я. - головний спеціаліст управління у справах сім'ї та молоді ЛОДА )

 Проблеми профорієнтації молоді ( доц. Колосовська І.І., Деркач§ В.Г. - головний спеціаліст управління у справах сім'ї та молоді ЛОДА )

 Формування системи цінностей молоді в процесі соціалізації (доц.§ Гук О.І., Добрянський А.Я. - заступник начальника управління у справах сім'ї та молоді ЛОДА)

4.                       Вимоги до оформлення:

- Об'єм тез - 4-5 стор., формат A4.

- Текст в редакторі Word, поля: верхнє та нижнє - 1,5 см, бокові: ліве-2 см, праве-1,5см.

- Розмір шрифта 13, Arial, інтервал 1, відступ 1 см, рівняння тексту за шириною. Робоча мова форуму - українська.

- Обов'язкове посилання на літературу.

5. Для участі у форумі учасникам необхідно до 1 квітня заповнити і подати наступні документи:

- Листи-зголошення на участь у форумі (за довільною формою на ім'я начальника управління);

- Тему виступу, підготовані тези;

- Реєстраційну картку учасника (додаток 1).

Зазначені документи подаються у друкованому (в. Винниченка 6, ІІІ поверх, управління у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації) та електронному (на e-mail: [email protected]) варіантах.

6. Після проведення форуму зібрані матеріали будуть опубліковані у інформаційному віснику.

7. Координацію та надання інформації здійснює головний спеціаліст управління Андрій Ковальський, 067 723 763 9.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ