Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві іноземець викинув із вікна 3 поверху неповнолітню дівчину, бо та не хотіла вступати із ним у статеві відносини

У Києві іноземець викинув із вікна 3 поверху 17-річну дівчину, яка відмовилась вступати із ним у статеві відносини. Постраждала із тілесними ушкодженнями перебуває у лікарні. Про це повідомила прес-служба ГУ Національної поліції України у місті Києві.

За словами постраждалоїї, із вікна її викинув господар помешкання. Подія трапилася у Святошинському районі столиці. 

Як виявилось, 17-річна іноземка разом із подругою відпочивала у кафе, де вживала спиртні напої. Там дівчата познайомилися із жителем іншої держави. Після спільного чаркування вони погодилися продовжити знайомство у його квартирі.

Там, за словами дівчини, її подруга вступила у статеві відносини із іноземцем. А після цього чоловік почав пропонувати інтим неповнолітній. У відповідь на відмову чоловік викинув дівчину із вікна третього поверху.

Відомості про подію внесені до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень райуправління поліції, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Правоохоронці спілкуються із потерпілою із метою з’ясування всіх обставин події. Двоє інших учасників інциденту встановлені, їх доставили до райуправління поліції.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ