Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві на хабарі у дві тисячі доларів США поліція затримала посадовця БТІ

Неправомірну вигоду правопорушник вимагав та отримав за зняття арешту з двох квартир в столиці. Наразі його затримано в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Про це інформує Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Оперативники управління захисту економіки у місті Києві Нацполіції спільно зі слідчими Головного управління поліції Києва за процесуального керівництва прокуратури міста Києва задокументували злочинну діяльність посадовця комунального підприємства Київської міської ради «Київське міське бюро технічної інвентаризації».

Було встановлено, що за зняття арешту з майна громадянина, накладеного у 2011 році, та видачу витягу з реєстру про відсутність обтяжень на нерухоме майно посадовець вимагав дві тисяч доларів США.

Кошти отримував у два етапи.

Сьогодні, 13 травня, під час одержання неправомірної вигоди комунальника було затримано працівниками поліції та прокуратури.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ