Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві на Подолі напали на журналіста: побили і пограбували

У Києві на Подолі напали на журналіста видання Delo.ua Лейлу Кондакову. Про факт нападу повідомила сама журналіст та редактор видання Катерина Венжик на своїх сторінках у Facebook.

Катерина Венжик: "Я не с Подола, и не знаю, как там оно у вас всегда было. 

Но последнее время именно на Подоле, по моим наблюдениям, творится какая-то херь: буквально за 2-3 последних месяца там избили несколько хорошо знакомых людей. Кого-то с ограблением, кого-то просто так. Вот буквально на днях избили и ограбили Leyla Kondakova. Конечно прохожие в этот момент мимикрируют под асфальт. Конечно полиции ни в одном из случаев рядом не было. И конечно, полиция заявления принимает, но "Вы знаете сколько у нас тут таких". 

Возможно то, что все это происходит именно на Подоле - не более, чем совпадение. 

Но от МВД хотелось бы каких-то реакций. Как минимум хотя бы более тщательного патрулирования района, где вовсю начали моделировать Троещину середины 90-х".

Як відомо, вранці 20 липня внаслідок вибуху машини, що належить керівникові Української правди Олені Притулі загинув відомий журналіст Павло Шеремет. 

20 липня журналістка українського видання Forbes Марія Ридван була поранена невідомим в парку КПІ в Києві.

26 липня керівник ділового видання Бізнес-Цензор Сергій Головньов повідомив, що 25 липня його побили на Подолі: двоє невідомих скоїли напад на журналіста, нічого не вкравши. Сам Головньов пов'язує це зі своєю журналістською діяльністю.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ