Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві поліцейські направили до суду справу стосовно організаторів азартних ігор

Управління захисту економіки в м. Києві Департаменту захисту економіки Нацполіції продовжує боротьбу з нелегальним ігорним бізнесом на території столиці. Про це інформує Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Оперативники Управління захисту економіки в місті Києві, слідчі Дніпровського управління поліції, під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №4, припинили діяльність організованої злочинної групи, яка налагодила роботу мережі гральних закладів.

Установлено, що злочинна група з трьох осіб організувала та облаштувала у Голосіївському, Дніпровському, Подільському та Святошинському районах міста Києва низку гральних залів під виглядом надання легальних лотерейних послуг.

У ході обшуків правоохоронцями було вилучено 80 комп'ютерів із встановленим програмним забезпеченням симуляції азартних ігор, документацію, що підтверджує протиправну діяльність, чорнові записи, платіжні картки, через які здійснювалась легалізація коштів.

Організатору та одному виконавцю повідомлено про підозру за ч.1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) та ч. 2  ст. 209  (Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) Кримінального кодексу України. 

Одному з виконавців повідомлено про підозру за ч. 1  ст. 203-2  (Зайняття гральним бізнесом)  Кримінального кодексу України.
Порушено клопотання про обрання правпорушникам запобіжного заходу.
Наразі досудове розслідування завершено, а обвинувальний акт направлено до Дніпровського районного суду міста Києва.
                         
Нагадаємо, вчора було оголошено підозру злочинній групі організаторів азартних ігор з 6 осіб, яка також діяла у Голосіївському та Дарницькому районах міста Києва.

В ході обшуків було вилучено комп’ютерну техніку, документацію, що підтверджує протиправну діяльність, чорнові записи, платіжні картки через які здійснювалась легалізація коштів, сім-карти, флеш-накопичувачі.

У березні 2019 року працівники Управління захисту економіки у місті Києві вже припиняли діяльність даних ігрових зал, але зловмисники продовжили роботу нелегального бізнесу.

Двом організаторам організованої злочинної групи, а також чотирьом виконавцям повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 28 (Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч.1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Порушено клопотання про обрання запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ