Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Києві проходять "Ігри нескорених"

У Києві 22 та 23 квітня проходитимуть Національні спортивні змагання "Ігри нескорених".

Як повідомляють організатори заходу, на змаганнях відберуть учасників національної збірної Team Ukraine, які восени представлять Україну на Invictus Games у Торонто. Це міжнародні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов'язку.

Учасники змагатимуться у 6-ти спортивних дисциплінах: легка атлетика, пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука, велоспорт на шосе та веслування на тренажерах.

"Ігри нескорених" в Україні проводяться за підтримки Міністерства оборони України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства інформаційної політики України, Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, Агенції НАТО з підтримки та постачання (NSPA), активних громадських організацій.

У зв'язку з проведенням у Києві змагань буде заборонено рух усіх видів транспорту в місцях проведення заходів на вул. Труханівській із 00:00 до 17:00 22 квітня та на вул. Хрещатик (від вул. Б. Хмельницького до майдану Незалежності) з 12:00 21 квітня до 06:00 24 квітня.

Окрім того, комунальному підприємству "Київтранспарксервіс" у разі необхідності може припинити паркування та стоянку на зазначених вулицях на час проведення заходів.

Міжнародні мультидисциплінарні змагання колишніх і діючих військових "Ігри непереможних / непереможених" (Invictus Games) проводяться з 2014 року з ініціативи британського принца Гаррі.

У змаганнях у Торонто (Канада) 23-30 вересня візьмуть участь збірні команди військових Афганістану, Австралії, Канади, Данії, Естонії, Франції, Грузії, Німеччини, Італії, Нідерландів, Нової Зеландії, Великої Британії, США, Йорданії, Іраку, Румунії та України.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ