Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві противники содомії підпалили галерею. ОУН (р) каже, що то не вони

В ніч з 29 на 30 вересня невідомі здійснили підпал приміщення арт-центру Павла Гудімова «Я-Галерея» що на Подолі в Києві. На фасаді галереї було залишено виконавцями підпалу напис: «Ні - содомії! ОУН», – повідомила Українська інформаційна служба.

 

Акт вандалізму був спрямований проти проведеного минулого тижня диспуту «Пропаганда гомосексуалізму чи пропаганда толерантності?».  Організатори цього заходу орендували приміщення арт-центру, тому внаслідок підпалу «Я-Галереї» постраждав осередок сучасного українського мистецтва, який не має прямого стосунку  до згаданого заходу.

 

Окрім цього, сам формат заходу – диспут передбачає участь в ньому людей з різною позицією щодо згаданих явищ. Тому підпал української мистецької  галереї є варварським вчинком, який не має нічого спільного з захистом традиційних цінностей, до яких безпідставно апелюють погромники.

 

ОУН (р) відмежовується від цього прояву політичного хуліганства. Організація Українських Націоналістів (р) розглядає наміри вандалів пов’язати свою акцію з нашою Організацією як цілеспрямовану провокацію, яка має на меті дискредитувати ОУН в очах громадськості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ