Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві СБУ затримала наркоділка на збуті партії кокаїну на понад 30 тисяч доларів

Співробітники Служби безпеки України затримали у Києві місцевого жителя на спробі продажу півкілограма кокаїну. Вартість вилученого товару становить понад 30 тисяч американських доларів за цінами чорного ринку. Про це інформує

За попередніми даними слідства, зловмисник намагався організувати систематичний збут наркотиків на території столичного регіону. Своїх клієнтів він підшукував через особисті зв’язки, зокрема у кримінальних колах.

Оперативники спецслужби задокументували факти незаконних дій фігуранта. 

Наразі затриманому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Тривають слідчі дії для встановлення  каналів надходження вилученого кокаїну та притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до наркобізнесу. Викриття зловмисника проводилось спільно зі слідчими Дарницького управління Національної поліції у м. Києві під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 2. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ