Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Києві сваряться і не погоджують пропозиції від львівського оргкомітету ВО «Майдан»

Пропозиції оргкомітету зі створення Львівської обласної організації ВО «Майдан» вже кілька разів розглядали у Києві, але не затвердили. Про це сьогодні, 10 січня, під час першого засідання Територіальної ради Львівського обласного осередку ВО «Майдан» повідомив представник оргкомітету Олег Кузан.

За його словами, це питання вже кілька разів розглядали на центральному рівні, але не погодили.

«Була велика сварка», - сказав Кузан.

Він додав, що знову до цього питання повернуться у неділю, 12 січня, після віча. Він не виключає, що можливо на цю зустріч варто буде делегувати представника від оргкомітету.

Водночас він додав, що на центральному рівні до уваги взяли ініціативу щодо створення Територіальної ради, яка дає можливість повністю представити усі території області.

Окрім того, триває дискусія з приводу паритетного представництва політичних партій, студентського середовища та громадських організацій.

«Поки що дискусія триває. Сподіваюся, вони приймуть розумне рішення», – сказав він.

За його словами, не відмовились в участі у цьому об’єднанні представники молодіжного сектору львівського Євромайдану, однак і не подали кандидатури для входження у це обєднання.

Як зазначив Олег Кузан, також не погодилася і не відмовилася від участі партія ВО «Свобода».  

Нагадаємо, перша зустріч оргкомітету щодо створення на Львівщині місцевого осередку Народного об’єднання «Майдан» у Львові відбулася минулого тижня, 3 січня.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ