Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Києві триває ліквідація потужної пожежі: вогонь охопив площу близько 2 тисяч квадратних метрів

На місці працює 21 одиниця основної та спеціальної техніки та близько 97 чоловік особового складу. Повідомило агентство УНІАН.

Біля кіностудії імені Довженка, що в Києві, триває ліквідація пожежі. 

Вогнем охоплено три ангари, загальна площа пожежі станом 20:00 близько 2 000 м. кв, передає прес-служба ГУ ДСНС у м. Києві. О 20:23 пожежу на площі 2000 кв. м було локалізовано.

"На місці створено штаб з ліквідації пожежі, працює 21 одиниця основної та спеціальної техніки та близько 97 чоловік особового складу. Гасіння пожежі ускладнюється великою площею та відсутністю вододжерела на даному об’єкті. В гідранті який знаходиться на території не вистачає тиску, тож рятувальникам довелось прокладати рукавну лінію до найближчого гідранта на відстань близько 1 км.", - наголошується у повідомленні.

Також у відомстві зазначають, що повідомлення про пожежу в окремо стоячій двоповерховій будівлі, за адресою м. Київ, вул. Дехтярівська 21, надійшло до оперативно-диспетчерської служби Головного Управління ДСНС у м. Києві о 17:29.

На місце виклику негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи, прибувши на місце рятувальників за вказаною адресою не пропускала охорона, довелося шукати інший шлях під’їзду до місця пожежі, наступні прибуваючі підрозділи змогли без перешкод потрапити на територію.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ