Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Києві відбудеться міжнародна конференція «Подальше перетворення об'єкта «Укриття» на екологічно безпечну систему»

​Цієї осені у Києві відбудеться ПЕРША МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Подальше перетворення об'єкта «Укриття» на екологічно безпечну систему: проблеми та шляхи вирішення». Про це повідомили в прес-службі Державного агентства України з управління зоною відчуження.

Захід відбуватиметься 27-28 листопада 2018 року у м. Києві за участю широкого загалу вчених з України, Німеччини, Японії, Британії, Австрії, Бельгії та інших країн, а також політиків та громадськості.

Організатори конференції: Державне агентство України з управління зоною відчуження, ДСП «Чорнобильська АЕС», Інститут проблем безпеки атомних електростанцій НАН України.

Мета, яку ставлять перед собою організатори конференції, полягає у виборі перспективних науково та економічно обґрунтованих шляхів вирішення проблем перетворення об'єкта «Укриття» на етапі після введення в експлуатацію нового безпечного конфайнмента. Для участі в конференції будуть запрошені представники організацій (національних та закордонних), робота яких пов'язана з проблемами виведення АЕС з експлуатації, ліквідацією наслідків аварій, поводження з РАВ, ядерної та радіаційної безпеки.

Очікується, що на конференції будуть представлені 20-хвилинні презентації з альтернативних напрямів подальших дій на найближчі 30-50 років, а також матеріали наукових досліджень, що лягли в основу обґрунтування запропонованих напрямів. Мова заходу: англійська, українська, російська.

Участь у заході – без організаційного внеску.

Інші деталі, а також умови участі та реєстрації на захід будуть повідомлені пізніше.

Слідкуйте за новинами Державного агентства України з управління зоною відчуження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ