Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві відбудеться Перша щорічна конференція фондів громад України

18 лютого в Києві відбудеться Перша щорічна конференція фондів громад України, організована Ініціативним центром сприяння активності та розвитку громадського почину "Єднання" (ІСАР "Єднання") за сприяння Фонду імені Чарльза Стюарта Мотта (США). Про це повідомили організатори.


Мета конференції - забезпечення сприятливих умов для обговорення актуальних питань розвитку фондів громад в Україні та активізації практичної взаємодії та співпраці між зацікавленими людьми й організаціями.

До участі в конференції запрошуються фахівці й експерти з питань розвитку фондів громад, організації, що працюють у якості фонду громади або мають намір стати таким фондом, а також усі зацікавлені в розвитку фондів громад люди та організації.

Порядок денний конференції включає, зокрема, виступи провідних закордонних експертів про фонди громад у світі та обговорення актуальних питань розвитку таких фондів у нашій країні. Крім того, на конференції буде представлена програма "Школа фондів громад", що впроваджується ІСАР "Єднання" за сприяння Фонду ім. Ч.С. Мотта.

У рамках конференції буде також проведений круглий стіл-форум на тему: "Ендавмент: фінансова стабільність неприбуткового сектору" за сприяння Фундації ім. князів-благодійників Острозьких та Західноукраїнського центру соціального партнерства.

Організатор відшкодовує витрати на проїзд в один бік, до Києва, усім іногороднім учасникам конференції.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у конференції, просимо повідомити про це на адресу [email protected] або зателефонувати до офісу ІСАР "Єднання" (044 201-01-60) не пізніше як 12.00 восьмого лютого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ