Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини України: У Києві відкрилась фотовиставка Майдан: більше ніж життя і смерть
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

У Києві відкрилась фотовиставка "Майдан: більше ніж життя і смерть"

22 січня у Києві в Національному музеї історії України відкрилася виставка світлин британського фотографа Джо О’Браєна, які він зробив під час активної фази протистоянь на Євромайдані

За його словами, він приїхав у Київ на початку лютого 2014-го року, тоді в центрі столиці вже загинули перші активісти Майдану.

«Я не знав, якою буде моя реакція, бо це був перший раз, коли я побачив чию-небудь смерть. Це було схоже на якусь дуже незвичну фізичну реакцію організму, яку я не відчував ніколи раніше. У мене було постійне відчуття, що я хочу плакати, але це був досвід, якого я не мав ніколи раніше. Мені було дуже складно робити ці фотографії», — сказав у коментарі Громадському О’Браєн.

На виставці у Національному музеї історії України представлені 40 фотографій з подій Євромайдану. Три світлини отримали приз глядацьких симпатій на Лондонському фотофестивалі (London Photo Festival) 2016 року.

Роботи, представлені на виставці, є унікальним свідченням драматичного перебігу подій кінцевої фази Єромайдану в тому вигляді, в якому їх побачив іноземець, який не зміг лишитися безстороннім.

Дизайнер виставки — Ольга Шиленко, арт-директор — Лада Шиленко.

Виставка триватиме до 22 лютого 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ