Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві викрили нарколабораторію

Як повідомляє прес-центр СБУ, співробітники Головного Управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБ України припинили у столичному регіоні діяльність нарколабораторії.
У Києві викрили нарколабораторію

Оперативники спецслужби встановили, що раніше засуджений за аналогічні злочини киянин облаштував в одному із дачних кооперативів області нарколабораторію з виготовлення особливо небезпечної психотропної речовини – амфетамін. Готовий ʺтоварʺ ділок збував через розгалужену мережу дилерів на території регіону. За інформацією СБУ щотижня чоловік виготовляв майже п’ять кілограмів амфетаміну на суму понад п`ятсот тисяч гривень.

Правоохоронці затримали зловмисника згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час виготовлення чергової партії психотропів. У ході санкціонованих слідчих дій правоохоронці виявили в ʺцехуʺ майже півкілограма амфетаміну та обладнання для його виробництва.
Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії.

Заходи з викриття зловмисників проводились спільно з Нацполіцією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ