Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

У Києві застрелили одного з керівників "Феофанії"

У Подільському районі Києва в п'ятницю вранці застрелили 45-річного чоловіка, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Києві.

За інформацією джерела у правоохоронних органах, убитий - один з керівників клінічної лікарні "Феофанія" Державного управління справами.

За інформацією ВЗГ ГУМВС в Києві, близько 10 ранку на спецлінію "102" зателефонував невідомий та повідомив, що на вул. Тираспольська, 46, неподалік від дитячої школи мистецтв перехожі почули звук, схожий на постріл. Відразу ж після цього на землю впав чоловік, і через кілька секунд біля нього з'явилася пляма крові.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, керівництво Подільського райуправління та столичного главку міліції.

За вказаною адресою виявлено тіло чоловіка 1967 року народження. Смерть наступила в результаті вогнепального поранення в голову.

Правоохоронці почали першочергові заходи щодо встановлення свідків і обставин вбивства. Слідчий відділ Подільського райуправління столичної міліції зареєстрував дану подію в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, розпочате кримінальне провадження за ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Водночас ТСН повідомляє, що вбито директора готельного комплексу "Феофанія" Юрія Фаніна.

Директора готельного комплексу, що належить Академії наук, вбили пострілом в голову на вулиці Котовського у Києві.

Міліція офіційно цю інформацію поки що не підтверджує. За словами працівників готелю, востаннє свого керівника вони бачили два тижні тому - він цей час він був у відпустці і відпочивав десь за кордоном.

Тиждень

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ