Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві затримали чоловіка, який кинув ємність із запальною сумішшю у вітрину магазину

Правопорушника доставили в управління поліції, він надає пояснення. Проводиться першочергова перевірка, за результатами якої буде надана правова кваліфікація його діям. Про це інформує Відділ комунікації поліції Києва.

По спецлінії «102» до Печерського управління поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік кинув ємність із невідомою речовиною у вітрину магазину на вулиці Хрещатик. На місці працює слідчо-оперативна група.

«Щодо особи затриманого за підозрою у вчиненні цього правопорушення: встановлено, що він - активний учасник численних вуличних акцій, які відбуваються у місті Києві, і є членом радикальної екстреміської організації, керівник якої затриманий СБУ і знаходиться в СІЗО.  Метою цієї оргізанізації була дестабілізація ситуації у столиці та зрив виборів. Зараз із ним проводять першочергові слідчі дії. Також є підстави вважати, що він  причетний до нічного підпалу магазину на Оболоні. Ця інформація перевіряється, збирається доказова база», - повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Розпочато кримінальні провадження за фактом умисного знищення майна шляхом підпалу та за фактом хуліганства. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ