Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

​У Києві затримали іноземця, який вербував українок для роботи у борделях Німеччини

Працівники Київської місцевої прокуратури №7 спільно зі слідчими Подільського УП ГУНП в місті Києві та працівниками Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми НП України викрито 29-річного громадянина Ірану, який вербував українських жінок для роботи у борделях Німеччини та безпосередньо у порно-бізнесі. Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва

Зловмисник знайомився з дівчатами через мережу інтернет та пропонував високооплачувану роботу за кордоном, а саме: 140 євро за годину інтимних послуг, половину з яких жінки мали б віддавати своїм сутенерам. Крім того, іранець обіцяв їм оплатити грошові витрати, пов’язані з перетином державного кордону. 

Під час спроби вивезти двох українок до Німеччини через міжнародний аеропорт «Бориспіль» правоохоронці затримали зловмисника. У ході обшуку за місцем його проживання вилучено речові докази, які підтверджують протиправну діяльність.

На даний час затриманому готується повідомлення про підозру за ч.2 ст. 149 КК України (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) КК України та клопотання про обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі.
 
 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ